Salgs og leveringsbetingelserne

Fragt
Der er gratis fragt på alle ZZzero produkter, hvis du køber minimum 2 stk. produkter. Ved køb af ét produkt produkt, pålægger vi et fragtgebyr på kr. 49,00 til adresser i Danmark.

Levering
Leveringstiden er mellem 1-3 hverdage efter du har modtaget ordrebekræftelsen. Leveringen vil finde sted på hverdage mellem kl. 8 og 16.

Hvis du ikke er hjemme ved leveringstid, tages varen med
igen, og fragtfirmaet vil lægge en besked herom i din postkasse. Herefter bedes du selv kontakte fragtfirmaet for at aftale et nyt leveringstidspunkt.

Du modtager en bekræftelse på mail med angivelse af leveringsdato. Hvis der er længere leveringstid end forventet, vil du få besked pr. mail eller telefon.

Hvis vi mod forventning ikke har en vare på lager, efter du har betalt, vil vi kontakte dig og foreslå et eventuelt andet produkt. Hvis du ikke er interesseret, annullerer vi handlen, således du får
tilbagebetalt den fulde købesum. Udover denne tilbagebetaling kan du ikke gøre noget krav gældende over for ZZzero.

Betaling
På zzzero.eu kan du betale online med følgende danske betalingskort: VISA/Dankort, MasterCard, VISA Electron og Maestro.

For at afgive en bestilling på zzzero.eu skal du oplyse dine kortoplysninger. Pengene trækkes først, når fakturaen udskrives – eller når varen udsendes.
Dog leveres produkterne ikke før, at betalingen er godkendt af kortudsteder, og dit betalingskort skal være dansk. HVAD gør vi med udenlandske bestillinger?

Fortrydelsesret/returnering
ZZzero.eu tilbyder 30 dages fortrydelsesret på alle varer.
De 30 dage træder i kraft ved leveringstidspunktet, og når du giver ZZzero.eu besked (via mail eller telefon) om, at du ønsker returnering af et produkt, har du yderligere 14 dage til at returnere varen.

Vælger du en dyrere leveringsform end vores standard (den billigste form), tilbagebetaler vi ikke den ekstra omkostning for portoen ved returnering. Du hæfter og har ansvaret for varen, ind til den er
tilbageleveret hos ZZzero.eu.

Ved returnering af vare har vi ifølge den nye forbrugeraftale lov ikke pligt til at tilbagebetale betalingsgebyret fra Nets, som du betaler ved køb.
Du har som forbruger lov til at afprøve varen inden for fortrydelsestiden, men du hæfter for den eventuelle værdiforringelse – og her bærer vi bevisbyrden.

Som udgangspunkt udregner vi værdiforringelsen ved at finde forskellen mellem den fulde pris og den pris, som varen kan videresælges for. Vi accepterer, at du kan afprøve varen, som var der tale om afprøvning i en fysisk butik.

Hvis der sker en værdiforringelse i forbindelse med dette, vil det altså blive fratrukket den pris, du har betalt.

Ved returnering tilbagebetaler vi pengene uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at der gives besked om, at du har fortrudt købet. Vi kan dog kræve, at få dokumentation på, at varen er sendt, inden vi betaler pengene. Hvis vi har en formodning om, at der er tale om værdiforringelse, kan vi vente med at tilbagebetale beløbet til, at varen er kommet retur og blevet vurderet.

Fejllevering og defekte varer
Hvis du mod forventning modtager en vare, der er defekt eller har mangler, bedes du kontakte os hurtigst muligt via mail eller telefon – husk at oplyse dit ordrenummer.

Ifølge den nye forbrugeraftale lov har vi pligt til at oplyse dig om Forbrugerklagenævnets kontaktoplysninger:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens vej 35
2500 Valby
Telefon: +45 41 71 50 00
Email: kfst@kfst.dk
Hjemmeside: www.forbrug.dk

Priser
Alle priser på zzzero.dk er inklusiv 25 % moms og anført i danske kroner.

Garanti
ZZzero.eu tilbyder 2 års garanti på alle produkter. Denne garanti dækker fabrikationsfejl og gælder fra den dag, du modtager varen.

ZZzero.eu kontaktoplysninger:
ZZzero ApS
Havnevej 11
DK-9560 Hadsund
Danmark
CVR: 34 22 39 71
Mail: info@zzzero.eu
Hjemmeside: www.zzzero.eu

ZZzero’s produkter er konstrureret og designet I Danmark. Vi tilstræber et meget højt kvalitetesnievau, hvorfor vi bruger komponenter som ikke er de billigste. Vi går aldrig på kompromis med funktionalitet, holdbarhed eller teknisk kvalitet – vi laver sikre produkter, som virker i mange år.


 


Want to know more?sign up here and get more information